فرهنگ و ادبيات

«سرو هشت» تا «خلیج فارس» انیمیشن‌های دفاع مقدسی

پس از هشت سال جنگ تحمیلی بین ایران و عراق، همواره با ساخت انیمیشن‌ها سعی شده است رشادت و دلاوری رزمندگان اسلام الگویی برای کودکان و نوجوانان ایرانی باشد. از این رو مجموعه‌های انیمیشنی بسیاری با موضوع جنگ ساخته شده است.

انیمیشن‌های دفاع مقدس تنوع بسیاری دارند که تعدادی از آن‌ها به صورت سینمایی و تعدادی به صورت سریالی برای کودکان  و نوجوانان ساخته شده است. سرو هشت اولین انیمیشن رئال جنگی جهان درباره شهدای دفاع مقدس است که در ادامه به معرفی دیگر انیمیشن‌ها با این محوریت پرداخته شده است.

انیمیشن‌های دفاع مقدس

«سرو ۸»نخستین انیمیشن رئال جنگی جهان با به تصویر کشیدن قهرمانان، سرداران و شهدای دفاع مقدس با چهره واقعی طراحی و به مرحله پیش‌تولید رسید.

«ژنرال کیشمیشی»

انیمیشی درباره نفوذ رزمندگان اسلام به مخابرات عراقی‌ها است.

«نبرد در نهر جاسم»انیمیشنی درباره یکی از نبرد‌های دفاع مقدس در نهر جاسم که شهید سلیمانی و یارانش در محاصره بودند.

«ضربدر سفید»روایت دفاع مقدس از نگاه یک «چسب» را بازگو می‌کند.

«باد‌ها کجا می‌میرند»به کارگردانی پژمان علی‌پور به روایت بمباران شیمیایی می‌پردازد.

«مرز»ساخته هاجر آقایی ملک‌آبادی و محمدعلی عباسی رواییتگر دوران دفاع مقدس است.

«گذشته»به کارگردانی حمید محمدی هم با موضوع مقاومت و انقلاب است.

انیمیشن‌های «شجاعان ۱و۲»، «همسنگران ۱ و ۲»، «فرزندان آفتاب»، «ایران ما»، «بهاران»، «پلاک ۱و۲»، «نشانه‌های روشنی»، «بچه‌های ایران»، «شیر‌های آلواتان»، «پوتین و شقایق»، «خاطرات جنگ»، «بوسه بر آسمان»، «درست مثل یک پل»، «تپه عقاب ها»، «سلحشوران ایران زمین»، «شهید همت»، «داستان آزاده قهرمان»، «دستی از غیب»، «رقص قاصدک»، «شجاع مرد کوچک»، «نردبان»، «گنجشک ناز و زیبا»، «پرنده» و کلیپ‌های «جهادگر»، «خلبان»، «عکاس» و «پسر فداکار» از دیگر انیمیشن‌های دفاع مقدس هستند.

همچنین انیمیشن‌های بادبادک و مسلسل، آبی‌ترین پرواز، پنج مداد، دستی از غیب، درست مثل یک پل، خط قرمز، سردار خیبر شهید همت، زمستان سبز، شعر شهادت، شجاع مرد کوچک، قصه‌های جنگ، مثل چشم‌های بابا، گل سرخ، هدیه‌ای برای فاطمه و نشانه‌های روشنی، تا آخرین نفاس، خلیج فارس ۲، خلیج فارس ۱ با محوریت دفاع مقدس و نشان دادن دلاوری رزمندگان اسلام و شهدا برای کودکان و نوجوانان طراحی شده است. آرتسیفر فرهنگی هنری ساير حوزه ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا